30′ προετοιμασία, 40′ μαγείρεμα: Σύνολο: 1 ώρα και 10′
Υλικά
Μερίδες: 4
– 800 γρ. φιλέτα ψαριού της αρεσκείας μας (γλώσσα, φαγκρί, μπακαλιάρος κ.ά.)
– 1 κιλό πατάτες, σε φέτες πάχους 0,5 εκ.
– 1 πιπεριά κέρατο, σε λεπτές φέτες
– 2 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια
– 1 ξερό κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
– 300 γρ. ολόκληρα ντοματάκια κονσέρβας, πολτοποιημένα στον πολυκόφτη
– 100 ml λευκό, ξηρό κρασί
– 1/4 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος
– 70 ml ελαιόλαδο
– αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr