Ψάρι πλακί

Μια βασική συνταγή για ψάρι πλακί που μας λύνει τα χέρια τις καθημερινές. Με αυτό τον τρόπο το ψάρι δεν θα στεγνώσει αλλά θα μείνει ζουμερό

23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
 

30′ προετοιμασία, 40′ μαγείρεμα: Σύνολο: 1 ώρα και 10′

Υλικά

Μερίδες: 4

– 800 γρ. φιλέτα ψαριού της αρεσκείας μας (γλώσσα, φαγκρί, μπακαλιάρος κ.ά.)
– 1 κιλό πατάτες, σε φέτες πάχους 0,5 εκ.
– 1 πιπεριά κέρατο, σε λεπτές φέτες
– 2 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια
– 1 ξερό κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
– 300 γρ. ολόκληρα ντοματάκια κονσέρβας, πολτοποιημένα στον πολυκόφτη
– 100 ml λευκό, ξηρό κρασί
– 1/4 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος
– 70 ml ελαιόλαδο
– αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή