Σούπες λαχανικών: Οι πιο νόστιμοι συνδυασμοί και 20 τοπ συνταγές

Σούπες λαχανικών: Οι πιο νόστιμοι συνδυασμοί και 20 τοπ συνταγές

Βελουτέ με φθινοπωρινά λαχανικά, κρεμώδεις με τυριά, πλούσιες σούπες με αλλαντικά, χορτοφαγικές, ακόμη και vegan. Μία από αυτές τις σούπες θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σας!

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ποικιλία λαχανικών που μπορούμε να βάλουμε στις σούπες μας είναι ευρύτατη, πράγμα που ισχύει και για τους συνδυασμούς. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε όταν χρησιμοποιούμε διαφορετικά λαχανικά είναι ο χρόνος μαγειρέματός τους. Λαχανικά σκληρά και ινώδη είναι καλό να μπαίνουν από την αρχή, ενώ τα πιο τρυφερά προς το τέλος. Το κρεμμύδι είναι απαραίτητο, ενώ το πράσο μπαίνει σε πολλές λαχανόσουπες. Εξαιρετικής νοστιμιάς σούπες θα φτιάξετε χρησιμοποιώντας ποικιλία από μυρωδάτα χόρτα, όπως σπανάκι, λάπαθα, σέσκουλα, καυκαλήθρες, κάρδαμο, μαρούλι, μυρώνια, ρόκα. Φροντίστε, όμως, να αφαιρέσετε τα πολύ χοντρά και σκληρά κοτσάνια και να κόψετε τα χόρτα σε μικρότερα κομμάτια. Το μαγείρεμα με κρασί και ζωμό αναβαθμίζει το γευστικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT