- 40′ προετοιμασία
- 1 ώρα ψήσιμο
- Σύνολο: 1 ώρα και 40′
Υλικά
Κομμάτια: 8
- 5 φύλλα κρούστας
- 150 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο, για τα φύλλα
Για το σιρόπι
- 200 γρ. ζάχαρη
- 100 γρ. νερό
- 50 γρ. γλυκόζη
Για την κρέμα
- 80 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
- 200 γρ. ζάχαρη
- ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι ακέρωτο
- 2 αυγά
- 800 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
- 25 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 150 γρ. κουβερτούρα 50% – 55% κακάο
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr