Και μπακλαβάς και cheesecake σε ένα θεσπέσιο γλύκισμα!

Και μπακλαβάς και cheesecake σε ένα θεσπέσιο γλύκισμα!

Αν σας αρέσει αυτό το γλυκό, τότε θα σας ενθουσιάσει το βιβλίο «Τα γλυκά του Πάσχα και της άνοιξης» που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή. Μην το χάσετε!

13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σεφ μας δίνει τη δική της εκδοχή σε αυτό το γλυκό, το οποίο πρωτοείδαμε στο Ιnstagram και μας ενθουσίασε. Είναι ένα τσίζκεϊκ κρυμμένο μέσα σε φύλλα, με στρώσεις από φυιστίκια. Ή μήπως είναι ένας μπακλαβάς γεμιστός με κρέμα τυριού;

Διαβάστε τη συνέχεια στο Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή