Μαγειρίτσα: 22 συνταγές για την παραδοσιακή σούπα της Ανάστασης

Μαγειρίτσα: 22 συνταγές για την παραδοσιακή σούπα της Ανάστασης

Παραδοσιακές και εναλλακτικές εκδοχές της σούπας που ανυπομονούμε να φάμε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άπειρες οι εκδοχές της μυρωδάτης, καταπραϋντικής σούπας που κάθε χρόνο ανυπομονούμε να φάμε το βράδυ της Ανάστασης. Παραδοσιακή, κλασική, με συκωταριά ή χωρίς, με τραχανά, με μαρούλια ή με σπαράγγια αλλά και χορτοφαγική, vegan ακόμα και με κοτόπουλο ή μοσχάρι –για όλους υπάρχει μια ταιριαστή μαγειρίτσα. Απαραίτητο πιάτο για το βράδυ που λήγει η νηστεία της Σαρακοστής ή του Μεγαλοβδόμαδου, «στολισμένο» με πλήθος μυριστικών της άνοιξης, προετοιμάζει ομαλά τον οργανισμό μας να δεχθεί τον οβελία και τους λαχταριστούς κρεομεζέδες της επόμενης ημέρας, της Κυριακής του Πάσχα.
 
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Live όλες οι εξελίξεις από τη 15η μέρα ρωσικής εισβολής

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή