Τα ώριμα, γλυκά μούσμουλα καταναλώνονται τόσο ωμά, όσο και αποξηραμένα ή μέσα σε παρασκευάσματα όπως μαρμελάδες, τσάτνεϊ, παγωτά, αλείμματα και σάλτσες. Να λοιπόν 10+1 ωραίες ιδέες για νόστιμες και εύκολες συνταγές.
Κολατσιό με μούσμουλα και πικάντικο τυρί: Απλώς καθαρίζουμε ώριμα μούσμουλα και τα απολαμβάνουμε με ζυμωτό ψωμί και ένα ρωμαλέο κίτρινο τυρί, π.χ. ωριμασμένη γραβιέρα Νάξου ή Κρήτης, ή παρμεζάνα.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.