Τα μούσμουλα στην κουζίνα: 10+1 ιδέες για νόστιμες και εύκολες συνταγές

Τα μούσμουλα στην κουζίνα: 10+1 ιδέες για νόστιμες και εύκολες συνταγές

Από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο απολαμβάνουμε τα μούσμουλα όχι μόνο σκέτα σαν φρούτα, αλλά και σαν υλικό μέσα σε αλμυρές και γλυκές παρασκευές

19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα ώριμα, γλυκά μούσμουλα καταναλώνονται τόσο ωμά, όσο και αποξηραμένα ή μέσα σε παρασκευάσματα όπως μαρμελάδες, τσάτνεϊ, παγωτά, αλείμματα και σάλτσες. Να λοιπόν 10+1 ωραίες ιδέες για νόστιμες και εύκολες συνταγές.

Κολατσιό με μούσμουλα και πικάντικο τυρί: Απλώς καθαρίζουμε ώριμα μούσμουλα και τα απολαμβάνουμε με ζυμωτό ψωμί και ένα ρωμαλέο κίτρινο τυρί, π.χ. ωριμασμένη γραβιέρα Νάξου ή Κρήτης, ή παρμεζάνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή