Σπαραγγόσουπα λιτή και απέριττη, με κρέμα μουστάρδας

Σπαραγγόσουπα λιτή και απέριττη, με κρέμα μουστάρδας

Τώρα που τα σπαράγγια είναι στην εποχή τους βρίσκουμε νόστιμους τρόπους να τα απολαμβάνουμε. Εδώ τα πολτοποιούμε και τα κάνουμε σούπα, προσθέτοντας στο πιάτο μας μια «σαντιγί» από μουστάρδα και κρέμα γάλακτος.

12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

  •  4 μάτσα σπαράγγια, καθαρισμένα
  •  150 ml ελαιόλαδο
  •  χυμός από 1 λεμόνι (ή όσο λεμόνι μάς αρέσει)
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για την κρέμα μουστάρδας

  •  200 γρ. κρέμα γάλακτος
  •  2 κουτ. σούπας μουστάρδα πικάντικη

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή