Αρνίσιοι κεφτέδες με στάκα

Σαν αυτά τα κεφτεδάκια δεν έχετε ξαναδοκιμάσει! Είναι τόσο νόστιμα, που δεν μένει ούτε ένα. Αν δεν θέλετε, δεν τα περιλούζετε με τη σάλτσα στάκας. Αλλά, σάς το λέμε, αξίζει!

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τους αρνίσιους κεφτέδες με στάκα, ξεκινάμε ανακατεύοντας σε ένα μπολ όλα τα υλικά για τους κεφτέδες. Ζυμώνουμε καλά για περίπου 3 – 4 λεπτά.
  2. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα, να αναμειχθούν οι γεύσεις και τα αρώματα.
  3. Ρίχνουμε τόσο ελαιόλαδο σε ένα μέτριο αντικολλητικό τηγάνι ώστε να καλύψουμε το 1/3 του σκεύους και το ζεσταίνουμε καλά σε πολύ δυνατή φωτιά.
  4. Βγάζουμε το μείγμα του κιμά από το ψυγείο και το πλάθουμε σε μικρούς στρογγυλούς κεφτέδες με βάρος περίπου 30 γρ. ο καθένας.
  5. Βάζουμε το αλεύρι σε ένα ρηχό πιάτο, αλευρώνουμε τους κεφτέδες και τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι.
  6. Τηγανίζουμε τους κεφτέδες (σε δόσεις) για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν παντού.
  7. Βγάζουμε τους κεφτέδες με τρυπητή κουτάλα και τους αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν το περιττό λάδι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή