Γλυκό κουταλιού φράουλα

Οι φράουλες στην πιο γλυκιά εκδοχή τους, σαν γλυκό του κουταλιού, ταιριάζουν στο ψωμί, στο γιαούρτι αλλά και σε κάθε είδους τάρτα ή γλυκό, δίνοντας μια ωραία φρουτένια αίσθηση.

27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε το γλυκό κουταλιού φράουλα, ξεκινάμε ως εξής: μέσα σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη και τις φράουλες. Αφήνουμε στην άκρη για 4 ώρες, έτσι ώστε τα φρούτα να βγάλουν τα υγρά τους.

Αδειάζουμε το όλον σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε νερό και τα σποράκια από τον λοβό βανίλιας (τον χαράσσουμε κατά μήκος στη μέση και με ένα μαχαιράκι ξύνουμε και παίρνουμε τα σποράκια.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή