Μια βιωματική εμπειρία φαγητού με έμφαση στις προσωπικές ιστορίες

Μια βιωματική εμπειρία φαγητού με έμφαση στις προσωπικές ιστορίες

Η δημοσιογράφος Ισαβέλλα Ζαμπετάκη με την "Herbs in her pockets" λάνσαρε μία βιωματική εμπειρία φαγητού με έμφαση στο storytelling κι εμείς ήμασταν εκεί για να την ακούσουμε.

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθισμένοι γύρω από ένα τραπέζι, την 1η μέρα του Ιουνίου, μετείχαμε σε μια ιδιαίτερη βιωματική εμπειρία φαγητού στην οποία η Ισαβέλλα ως αφηγήτρια μας παρέσυρε και μας ταξίδεψε στα βουνά της Κρήτης. Εκεί, μέσα από δικές της προσωπικές ιστορίες αλλά και τις ιστορίες που της μετέφεραν οι ίδιοι οι παραγωγοί της Κρήτης, παρατηρήσαμε, γευτήκαμε και ανταλλάξαμε απόψεις γύρω από βότανα, τυριά και τα πιο αγνά προϊόντα, όπως το ελαιόλαδο, το τυρί της Τρύπας και το χαρούπι, που γεύτηκα για πρώτη φορά στην αρχική μορφή του.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή