Με τον Γιάννη Στάνκογλου φάγαμε όλη τη θάλασσα στα Άργουρα

Με τον Γιάννη Στάνκογλου φάγαμε όλη τη θάλασσα στα Άργουρα

Το ραντεβού με τον Γιάννη Στάνκογλου δόθηκε στα Άργουρα, αγαπημένο του εστιατόριο, μιας κι είναι λάτρης των όστρακων και των θαλασσινών.

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όποτε ξεκλέβει χρόνο από τις υποχρεώσεις του επισκέπτεται τα Άργουρα του Νίκου Μιχαήλ, στις Τζιτζιφιές. Μια καλτ ψαροταβέρνα, που δεν έχει καν ταμπέλα. Από το 2011 που άνοιξε πάει από στόμα σε στόμα και όσοι τρώνε θαλασσινά την τιμούν και με το παραπάνω. Ένας από αυτούς είναι κι ο Γιάννης Στάνκογλου. Με τον Νίκο έχουν γίνει πια φίλοι. Άλλωστε είναι κι οι δύο τόσο cool και μερακλήδες, που δύσκολο να μην ταίριαζαν. Τους αρέσει να δοκιμάζουν γεύσεις, να πίνουν τσίπουρα, να συζητάνε για μαγειρική (ναι, κι ο Γιάννης μαγειρεύει) και να ανταλλάσσουν συνταγές. Έτσι και μια Παρασκευή του Απρίλη που συναντηθήκαμε όλοι μαζί, βράδυ στις 9, λίγο πριν γίνει φίσκα το μαγαζί από κόσμο. Είπαν τα νέα τους, γέλασαν, πείραξαν ο ένας τον άλλον κι έπειτα ο Νίκος μπήκε στο πόστο του στην κουζίνα για να φέρει στο τραπέζι μας ό,τι πιο φρέσκο έβγαλε η θάλασσα εκείνη την ημέρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή