Ντακάκια με γαρίδες σαγανάκι

Τα ντακάκια προσθέτουν την ωραία τραγανότητά τους και ταιριάζουν πολύ με τη γεύση της γαρίδας και του τζίντζερ. Μια δημιουργική αλλά και εύκολη συνταγή.

13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τα ντακάκια με γαρίδες σαγανάκι ξεκινάμε και σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το μισό λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο, το τζίντζερ και την πιπερίτσα για 2-3 λεπτά.

Προσθέτουμε το σάκε και βράζουμε για 1 λεπτό, μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT