Η Χαλκιδική κρατάει ψηλά τη σημαία της: 14 επιλογές για καλό φαγητό

Η Χαλκιδική κρατάει ψηλά τη σημαία της: 14 επιλογές για καλό φαγητό

Από την Κασσάνδρα και τη Σιθωνία μέχρι την ανερχόμενη προ του Άθω περιοχή καταγράφουμε πολλά ενδιαφέροντα εστιατόρια και μαζί τους μποστάνια, αμπελώνες, καλούδια της γης και της θάλασσας της Χαλκιδικής.

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Χαλκιδική, παρά τις προκλήσεις της φετινής σεζόν, που οφείλονται κυρίως στην υποτονική κίνηση μέχρι τέλη Ιουνίου και στη δυσκολία εύρεσης προσωπικού, συνεχίζει σταθερά να αναβαθμίζει τη γαστρονομική της σκηνή. Σε αυτή την προσπάθεια μπροστάρηδες είναι οι παραδοσιακοί παίχτες, που αναζητούν επίμονα νέες εμπειρίες και καινούργιες γεύσεις, και κάποιοι τολμηροί επιχειρηματίες που δεν διστάζουν να δραστηριοποιηθούν σε παραδοσιακά αφιλόξενα μέρη για καλό φαγητό, όπως το Πολύχρονο. Γενικότερα, η πιο ουσιαστική εξέλιξη που παρατηρήθηκε φέτος, είναι η ανάπτυξη της προ του Άθω περιοχής. Ο τόπος αυτός, άγνωστος σε πολλούς, διαθέτει μεγάλη παραγωγή τυριού, οι κόλποι του είναι γεμάτοι ψάρια, και τα σπίτια του κρύβουν ανεξερεύνητες συνταγές. Στο αφιέρωμά μας, παρουσιάζουμε 14 μαγαζιά, που το καθένα με τον δικό του τρόπο, συμβάλλει στο πλούσιο γαστρονομικό παζλ της Χαλκιδικής. Ένα από τα πιο πλούσια της χώρας.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή