Τα dégustation μενού των τριών fine εστιατορίων της Σαντορίνης που υπογράφει ο Έκτορας Μποτρίνι είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός φίνων θηραϊκών προϊόντων και τεχνικών που κορυφώνεται μπουκιά τη μπουκιά. Την ίδια στιγμή, η αναβίωση του Κουκούμαβλου σε έναν χώρο συναρπαστικής κυκλαδίτικης ομορφιάς και θέας, προσθέτει πόντους στην προσπάθεια του σεφ και των συνεργατών του, για μια συνολικά αξέχαστη γαστρονομική και αισθητική εμπειρία.
Η νέα εποχή του Κουκούμαβλου
Όταν άνοιξε ο Κουκούμαβλος το 1989, ο κόσμος της γαστρονομίας ξαφνιάστηκε από τις ιδέες του αυτοδίδακτου, ταλαντούχου και τολμηρού σεφ και ιδιοκτήτη του εστιατορίου, Νίκου Πουλιάση. Το εστιατόριο σταμάτησε τη λειτουργία του το 2019, ωστόσο ήρθε φέτος η αναβίωσή του, στο Ημεροβίγλι αυτή τη φορά, στο χώρο του καταλύματος Katikies Chromata. Η δε συνεργασία του Νίκου Πουλιάση με τον Έκτορα Μποτρίνι, με τον οποίο γνωρίζονται πολλά χρόνια, κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την όλη εμπειρία.
Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr