Τι φάγαμε από τον Μποτρίνι στη Σαντορίνη;

Τι φάγαμε από τον Μποτρίνι στη Σαντορίνη;

Selene, Κουκούμαβλος και Botrini's Santorini – τα καλοκαιρινά μενού με την επιμέλεια του Εκτορα Μποτρίνι τιμούν τα προϊόντα της θηραϊκής γης

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα dégustation μενού των τριών fine εστιατορίων της Σαντορίνης που υπογράφει ο Έκτορας Μποτρίνι είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός φίνων θηραϊκών προϊόντων και τεχνικών που κορυφώνεται μπουκιά τη μπουκιά. Την ίδια στιγμή, η αναβίωση του Κουκούμαβλου σε έναν χώρο συναρπαστικής κυκλαδίτικης ομορφιάς και θέας, προσθέτει πόντους στην προσπάθεια του σεφ και των συνεργατών του, για μια συνολικά αξέχαστη γαστρονομική και αισθητική εμπειρία.

Η νέα εποχή του Κουκούμαβλου

Όταν άνοιξε ο Κουκούμαβλος το 1989, ο κόσμος της γαστρονομίας ξαφνιάστηκε από τις ιδέες του αυτοδίδακτου, ταλαντούχου και τολμηρού σεφ και ιδιοκτήτη του εστιατορίου, Νίκου Πουλιάση. Το εστιατόριο σταμάτησε τη λειτουργία του το 2019, ωστόσο ήρθε φέτος η αναβίωσή του, στο Ημεροβίγλι αυτή τη φορά, στο χώρο του καταλύματος Katikies Chromata. Η δε συνεργασία του Νίκου Πουλιάση με τον Έκτορα Μποτρίνι, με τον οποίο γνωρίζονται πολλά χρόνια, κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την όλη εμπειρία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT