Μπαρμπούνια στο τηγάνι με κρασί

Μπαρμπούνια στο τηγάνι με κρασί

Τα μπαρμπούνια αποθεώνονται στο τηγάνι! Ετοιμάστε πρώτοι αυτή τη θεϊκή συνταγή με τηγανητά μπαρμπούνια, αρωματισμένα με κρασί, μουστάρδα και λεμόνι. Είναι μια από τις 45 συνταγές με ψάρια που θα βρείτε στο βιβλίο «Καλοκαιρινές μαγειρικές με ψάρια» που κυκλοφορεί την Κυριακή 30 Ιουλίου με την Καθημερινή.

25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα μπαρμπούνια αποθεώνονται στο τηγάνι! Ετοιμάστε πρώτοι αυτή τη θεϊκή συνταγή με τηγανητά μπαρμπούνια, αρωματισμένα με κρασί, μουστάρδα και λεμόνι.

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε μπαρμπούνια στο τηγάνι με κρασί, αρχικά βάζουμε τα μπαρμπούνια σε ένα σουρωτήρι και τα αλατίζουμε. Αν έχουμε χρόνο, τα αφήνουμε για 10 λεπτά, να νοστιμίσουν.
  2. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και τηγανίζουμε τα μπαρμπούνια για 4-5 λεπτά.
  3. Τα γυρίζουμε με μια σπάτουλα (προσεκτικά, για να μη διαλυθούν) και τηγανίζουμε για άλλα 4 λεπτά…

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή