Γαρίδες κρασάτες στον ταβά από τη Σμύρνη

Γαρίδες κρασάτες στον ταβά από τη Σμύρνη

Σμυρναίικη συνταγή για αρωματικές, κρασάτες, λαχταριστές γαρίδες.

19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε γαρίδες κρασάτες, αρχικά, ζεσταίνουμε, σε ένα φαρδύ τηγάνι με βαρύ πάτο ή σε μια ανάλογη κατσαρόλα, σε δυνατή φωτιά το μισό λάδι (1/4 φλιτζ. τσαγιού) και ροδίζουμε τις γαρίδες με το σκόρδο (αν βάλουμε) για ελάχιστα δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά.

Τις βγάζουμε γρήγορα από το τηγάνι με τρυπητή κουτάλα και τις μεταφέρουμε σε ένα μπολ. Πετάμε το σκόρδο.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT