Πώς αποξηραίνουμε βερίκοκα στον ήλιο και στον φούρνο

Πώς αποξηραίνουμε βερίκοκα στον ήλιο και στον φούρνο

Τα βερίκοκα χρησιμοποιούνται και σε αποξηραμένη μορφή. Παίρνουμε, λοιπόν, φρέσκα τώρα, που είναι η εποχή τους, και τα στεγνώνουμε μόνοι μας, στον ήλιο ή στο φούρνο.

13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα αποξηραμένα βερίκοκα έχουν πολλές χρήσεις: τα τρώμε ως σνακ, τα μαγειρεύουμε με κρέατα, τα βάζουμε σε γλυκά κ.ο.κ. Παίρνουμε, λοιπόν, φρέσκα βερίκοκα τώρα, που είναι η εποχή τους, και τα στεγνώνουμε μόνοι μας, στον ήλιο ή στο φούρνο.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή