Φασολάκια με σουπιές από την Κάρπαθο

Φασολάκια με σουπιές από την Κάρπαθο

Τα φασολάκια με σουπιές είναι ένα νόστιμο καλοκαιρινό πιάτο που μοσχοβολάει Αιγαίο. Στην Κάρπαθο βάζουν λίγο μελάνι για τη νοστιμιά, οπότε το κόκκινο από την ντομάτα γίνεται σκούρο

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε τα φασολάκια με σουπιές από την Κάρπαθο, βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και, όταν γίνει διάφανο, ρίχνουμε με τη σειρά τις σουπιές, τα σκόρδα, το μελάνι (σχίζοντας με μυτερό μαχαίρι τους σάκους), την ντομάτα, λίγο αλάτι και μπόλικο πιπέρι.

Ανακατεύουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε τα φασολάκια και τον μαϊντανό μαζί με λίγο βραστό νερό, μόλις να τα σκεπάζει.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT