Ο«Γαστρονόμος» μάζεψε 33 συνταγές για κεφτέδες με καταγωγή από τη Μεσόγειο, τόσο ξεχωριστές που τις φτιάχνουμε ξανά και ξανά. Λίγο από Μαρόκο, λίγο από Λίβανο, Αίγυπτο και Ιταλία αλλά και από Κύπρο και φυσικά από την Ελλάδα – κάθε τόπος έχει τους δικούς του. Παρακάτω θα βρείτε από μοσχαρίσιους μαροκινούς κεφτέδες με δυόσμο, ιταλικές πολπέτες και χορτοφαγικά φαλάφελ από την Αίγυπτο και τον Λίβανο, μέχρι μυκονιάτικους χοιροσφαΐσιους κεφτέδες, ψαροκεφτέδες από τη Λέσβο, ντοματοκεφτέδες από τη Σαντορίνη και χταποδοκεφτέδες από την Αμοργό.
Δείτε τις 33 συνταγές στο gastronomos.gr