Κεφτέδες της Μεσογείου: 33 συνταγές που φτιάχνουμε ξανά και ξανά

Κεφτέδες της Μεσογείου: 33 συνταγές που φτιάχνουμε ξανά και ξανά

Και ελληνικούς έχουμε, ή κυπριακούς, και ιταλικούς, λιβανέζικους, μαροκινούς… Δείτε εδώ 33 συνταγές για κεφτέδες διάφορων λαών που μοιράζονται όχι μόνο την ίδια θάλασσα, αλλά και πολλά υλικά

26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο«Γαστρονόμος» μάζεψε 33 συνταγές για κεφτέδες με καταγωγή από τη Μεσόγειο, τόσο ξεχωριστές που τις φτιάχνουμε ξανά και ξανά. Λίγο από Μαρόκο, λίγο από Λίβανο, Αίγυπτο και Ιταλία αλλά και από Κύπρο και φυσικά από την Ελλάδα – κάθε τόπος έχει τους δικούς του. Παρακάτω θα βρείτε από μοσχαρίσιους μαροκινούς κεφτέδες με δυόσμο, ιταλικές πολπέτες και χορτοφαγικά φαλάφελ από την Αίγυπτο και τον Λίβανο, μέχρι μυκονιάτικους χοιροσφαΐσιους κεφτέδες, ψαροκεφτέδες από τη Λέσβο, ντοματοκεφτέδες από τη Σαντορίνη και χταποδοκεφτέδες από την Αμοργό.

Δείτε τις 33 συνταγές στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT