9 εύκολες συνταγές για φοιτητές, με… καθηγήτρια τη Νένα Ισμυρνόγλου

9 εύκολες συνταγές για φοιτητές, με… καθηγήτρια τη Νένα Ισμυρνόγλου

Πέρασε το παιδί σας σε σχολή εκτός έδρας και πρέπει να αρχίσει να μαγειρεύει μόνο του; Αυτές οι 9 εύκολες συνταγές είναι μια καλή αρχή – και δεν θα χρειαστεί να του στέλνετε ταπεράκια με τα ΚΤΕΛ.

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις νέες ευθύνες των φοιτητών που περνούν σε μια σχολή σε ξένη πόλη δεν είναι μόνο να παρακολουθούν τα μαθήματά τους και να είναι συνεπείς στα ακαδημαϊκά τους καθήκοντα. Αυτό είναι η προέκταση της σχολικής τους ζωής, τους είναι γνώριμο και οικείο. Το πιο δύσκολο είναι η καθημερινή φροντίδα του σπιτιού, το να ψωνίσουν, να μαγειρέψουν, να προγραμματίσουν το φαγητό τους για την επόμενη μέρα. Πόσοι είναι έτοιμοι γι’ αυτή την ευθύνη; Πόσο τους έχουμε προετοιμάσει να την αναλάβουν και να μην πέσουν στην ευκολία του ντελίβερι; Αν μέχρι τώρα είχαν τα πάντα στο πιάτο, είναι σίγουρο ότι τον πρώτο καιρό θα δυσκολευτούν πολύ. Τι μπορούμε να κάνουμε έστω και την τελευταία ώρα; Τέσσερα πολύ απλά πράγματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή