Κουνουπίδι σούπα βελουτέ, με μήλο και μπέικον

Κουνουπίδι σούπα βελουτέ, με μήλο και μπέικον

Μια πρωτότυπη και απίθανα νόστιμη κουνουπιδόσουπα, ικανή να σταθεί στο πιο επίσημο τραπέζι. Εκτός από το κουνουπίδι έχει μήλο, μπέικον και καραμελωμένα κρεμμυδάκια!

16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να ετοιμάσουμε τη βελουτέ σούπα κουνουπίδι, σε μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε το πράσο, το κρεμμύδι και το τζίντζερ για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν καλά αλλά να μην πάρουν χρώμα.

Προσθέτουμε τα μήλα, ανακατεύουμε και ρίχνουμε στην κατσαρόλα το κουνουπίδι.

Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή