Γρήγορα και εύκολα: 12 συνταγές έτοιμες σε μόλις 15 λεπτά

Γρήγορα και εύκολα: 12 συνταγές έτοιμες σε μόλις 15 λεπτά

Από ζυμαρικά και φουρνιστά λαχανικά μέχρι κρέας και από γεμιστές τορτίγιες μέχρι stir fry, αυτά τα φαγητά είναι έτοιμα στο άψε σβήσε. Σε ένα τέταρτο είναι στο τραπέζι!

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλές φορές οι χρόνος μοιάζει να μη φτάνει. Μέσα στη μέρα πρέπει να χωρέσουν γραφείο, δουλειές του σπιτιού, διαβάσματα, παιδικές δραστηριότητες, διάφορες υποχρεώσεις. Όταν το πρόγραμμα είναι πιεστικό, θέλουμε ένα ωραίο, ζεστό φαγητό, αλλά το θέλουμε και σε… χρόνο μηδέν.

Τα πιο γρήγορα φαγητά είναι οι μακαρονάδες και οι ομελέτες. Είναι καμβάς κανονικός – ένα σωρό υλικά μπορείς να προσθέσεις και στα ζυμαρικά και στα αυγά– και δίνουν πολλές φορές τη λύση. Δεν είναι μονόδρομος όμως. Μπορούμε να εμπλουτίσουμε το συνταγολόγιό μας με φαγητά που δεν χρειάζονται πολλή ώρα στη φωτιά, με λαχανικά ή με κρέας ενώ υπάρχουν εύκολοι τρόποι να χαρούμε το ψάρι. Το τηγάνι είναι σύμμαχός μας στα πιο «βιαστικά» μαγειρέματα, το ίδιο και το γουόκ, και το γκριλ, όμως, σιγοντάρει ωραιότατα. Σε ένα τέταρτο πολλά ωραία –και νόστιμα– μπορούν να συμβούν.

Δείτε στον Γαστρονόμο 12 συνταγές έτοιμες σε 15 λεπτά

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή