Σπετσιώτα, κακαβιά, πλακί: Οι 12 πιο κλασικές ελληνικές συνταγές με ψάρι

Σπετσιώτα, κακαβιά, πλακί: Οι 12 πιο κλασικές ελληνικές συνταγές με ψάρι

Το ελληνικό συνταγολόγιο έχει απίθανες συνταγές με βάση το ψάρι. Μαζέψαμε εδώ μερικές από τις πιο αγαπημένες για να διαλέξετε.

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα χρονιά, νέα ξεκινήματα. Αυτές τις μέρες, μετά την αφθονία των γιορτινών τραπεζιών, αναζητάμε πιο ελαφριά, θρεπτικά γεύματα που θα μας επαναφέρουν στο πρόγραμμα, θα μας τονώσουν και θα μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα. Τα φαγητά με ψάρι τα νιώθουμε αυτή τη περίοδο σαν πραγματικό «γιατρικό».

Γρήγορα και εύκολα, τα ψάρια μαγειρεύονται και ψήνονται με ένα σωρό τρόπους και δίνουν τη πιο νόστιμη λύση στο ερώτημα «τι τρώμε σήμερα;». Με αφορμή και την γιορτή των Θεοφανείων, που έχει συνδεθεί με την κατανάλωσή τους, δοκιμάζουμε κλασικές πεντανόστιμες ψαροσυνταγές με όσα βρίσκουμε στα ιχθυοπωλεία αυτή την εποχή – από μπαρμπούνια σαβόρο μέχρι ψαρόσουπα και φίνο κερκυραϊκό μπιάνκο.

Δείτε στον Γαστρονόμο 12 κλασικές ελληνικές συνταγές με ψάρι

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή