Αυγά τηγανητά με μυρώνια

Τα μυρώνια με το εξαιρετικό τους άρωμα απογειώνουν τα «ταπεινά» τηγανητά αυγά. Ενα εξαιρετικό πρωινό γεμάτο φρεσκάδα!

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα μυρώνια με το εξαιρετικό τους άρωμα απογειώνουν τα «ταπεινά» τηγανητά αυγά. Ενα εξαιρετικό πρωινό γεμάτο φρεσκάδα!

0′ παρασκευή, Σύνολο: 10′

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε αυγά τηγανήτα με μυρώνια, ξεκινάμε λαδώνοντας τις φέτες ψωμιού και τις ψήνουμε κάτω από καυτό γκριλ για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά.
  2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και τηγανίζουμε τα αυγά για 2-3 λεπτά.
  3. Πασπαλίζουμε με λίγα ψιλοκομμένα μυρώνια και λίγο κοκκινοπίπερο, περιχύνουμε με μερικές σταγόνες ξίδι και τηγανίζουμε για μισό λεπτό ακόμα.
  4. Ανακατεύουμε τα μυρώνια με τη ρόκα χοντροκομμένη, λαδώνουμε ελαφρώς και μοιράζουμε στις φέτες ψωμιού.
  5. Ακουμπάμε από πάνω τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

Πηγή: gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή