Sousouro στην Πάρο

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπερτροφές και κοκτέιλ στα σοκάκια της Νάουσας.

Η θέση: Στην υπέροχη Νάουσα απέναντι από το καφενείο με τους διάσημους κεφτέδες. Κάντε μια βόλτα. Σίγουρα θα πέσετε πάνω του.

Η ατμόσφαιρα: Τραπεζάκια και επιτοίχιοι καναπέδες σε ένα από τα πιο όμορφα στενά στη Νάουσα της Πάρου, όπου έχει σχεδόν πάντα δροσιά και μπορείς να κάθεσαι με τις ώρες χαζεύοντας τον κόσμο να περνάει (αν και καλύτερα να μην το κάνεις για να αφήσεις και τους υπόλοιπους να πάρουμε σειρά). Το εσωτερικό είναι αρκετά μικρό με έναν ψηλό πάγκο να δεσπόζει στα δεξιά. Χαριτωμένη διακόσμηση.  

Το φαγητό: Ψωμί που το φτιάχνουν καθημερινά μόνοι τους και που χρησιμεύει για σάντουιτς, στα οποία μπορούμε να βάλουμε από φρέσκα αυγά του νησιού, τοπικά τυριά, αβοκάντο μέχρι ξινομυζήθρα Πάρου με φράουλες. Σαλάτα με κινόα, φρουτοσαλάτες, γιαούρτι με δημητριακά, νιφάδες βρόμης και φρούτα.

Sousouro στην Πάρο-1

Οι υπερτροφές έχουν την τιμητική τους και εκεί που βρίσκουν τον καλύτερό τους εαυτό είναι στα περίφημα smoothies λαχανικών και φρούτων, τα οποία φτιάχνονται με γάλα αμυγδάλου, δημητριακά, γιαούρτι και ό,τι άλλο μπορεί κάποιος της υγιεινής διατροφής να φανταστεί.

Η κάβα: Το βράδυ γίνεται μπαράκι με ωραία και οικονομικά κοκτέιλ. 

Τιμή: 5-10 €/ άτομο

Sousouro

Νάουσα, Πάρος,

Tηλ. 2284-053.113.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή