Μια γοργόνα στην πισίνα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Έσθερ Ουίλιαμς και ένας φίλος της χαμογελούν στον φακό του Σλιμ Άαρονς, μέσα στην πισίνα του Lighthouse Club, στη Νήσο Άντρος, στις Μπαχάμες, το 1958. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και πρωταθλήτρια της κολύμβησης βρίσκεται στο (υγρό) στοιχείο της, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Την ίδια στιγμή, το νησιωτικό σύμπλεγμα στον δυτικό Ατλαντικό Ωκεανό έχει ήδη αποκτήσει ένα διεθνές αεροδρόμιο και ο δρόμος είναι πλέον ανοικτός για να αναπτυχθεί ως ένας τεράστιος τουριστικός προορισμός βασισμένος στο «παραδεισένιο» προφίλ του. Άλλωστε, απέχει μόνο μερικές δεκάδες ναυτικά μίλια από τις ακτές της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στο μεταξύ, η Ουίλιαμς έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο της «Γοργόνας του Χόλιγουντ» και οι κινηματογραφικές της εμφανίσεις περιέχουν πάντα ευκαιρίες για να αναδείξει τις κολυμβητικές της δυνατότητες. Στα 37 της χρόνια, είναι μητέρα τριών παιδιών με τον δεύτερό της σύζυγο, Μπεν Γκέιτζ. Το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση και θα χωρίσει επίσημα έναν χρόνο αργότερα.

Έξω από το νερό, η Ουίλιαμς αποδείχτηκε και εξαιρετική επιχειρηματίας, αρχικά δανείζοντας το διάσημο όνομά της σε συλλογές μαγιό και αργότερα αναπτύσσοντας το δικό της brand. Παράλληλα, προωθούσε πάντα το κολύμπι ως απόλυτη άσκηση και διασκέδαση. Η Γοργόνα του Χόλιγουντ πέθανε το 2013 από φυσικά αίτια στον ύπνο της, στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, στην ηλικία των 91 ετών.   ■

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή