Δώρα για χαμόγελα που έχουμε ανάγκη  

Δώρα για χαμόγελα που έχουμε ανάγκη  

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια δύσκολη χρονιά απαιτεί και κάποια πιο «καθησυχαστικά» δώρα. Αντικείμενα και ιδέες που χαρακτηρίζονται από την αίσθηση του χιούμορ, της καλής διάθεσης και της αισιοδοξίας. Αν κάτι αποκομίσαμε από τη χρονιά που μας αποχαιρετά σε λίγες μέρες είναι ότι δεν πρέπει να παραμελούμε τα μικρά (και μεγαλύτερα) πράγματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση. Υπάρχουν βέβαια και εκείνα που μας κάνουν πραγματικά καλό. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει το μπουκάλι «Drink More Water» (Πιες πιο πολύ νερό), το οποίο μας υπενθυμίζει τη σημασία της ατομικής κατανάλωσης νερού μέσα στην ημέρα και μας εμψυχώνει να πιούμε λίγες γουλιές ακόμα, μέχρι το πολυπόθητο σημείο όπου θα πρέπει να το γεμίσουμε ξανά (uncommongoods.com).

Αν το 2020 παίρνει το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «ποτέ δεν έχουμε κάνει τόση καθημερινή χρήση τεχνολογίας, τόσοι άνθρωποι παγκοσμίως», αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε και κάποια διαλείμματα. Για εκείνους που η ανάγκη επικοινωνίας, συλλογής πληροφοριών και διαδικτυακού σερφαρίσματος μοιάζει να μην εξαντλείται ποτέ, μια κορνίζα με το τυπωμένο μήνυμα «Put Your Phone Down» (Άσε κάτω το τηλέφωνο) αποτελεί χρήσιμη υπενθύμιση (etsy.com/shop/DesignByEmmma). Ποιος δεν επιθυμεί ένα αφράτο κρουασάν βουτύρου για να ξεκινήσει τη μέρα του; Στην Ιαπωνία, τα χειροποίητα κρουασάν της Γιουκίκο Μορίτα προετοιμάζονται και ψήνονται πριν περάσουν από αντιμικροβιακή επεξεργασία. Κι αυτό γιατί η τελική χρήση του Pampshade Croissant δεν έχει να κάνει με την εισροή θερμίδων, αλλά με την εισροή φωτός (shop.pampshade.com).

Διακοσμητικό και χρηστικό είναι και το Female Torso, το βάζο σε μορφή γυναικείου κορμού της Sophia, από τη συλλογή Eternity Today, την οποία σχεδιάζει η δημιουργός Αλεξάνδρα. Η αρχαιοελληνική σκέψη και φιλοσοφία συναντά τον σύγχρονο τρόπο ζωής μέσα από το αδιάκοπο νήμα της αισθητικής (sophia.com.gr).  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή