Λονδίνο: Κοκτέιλ και προβλέψεις στο Holy Bar

Λονδίνο: Κοκτέιλ και προβλέψεις στο Holy Bar

Το ατμοσφαιρικό Holy Bar, η νέα άφιξη στη γειτονιά Knightsbridge του Λονδίνου, απευθύνεται σε εκκεντρικούς πότες που διαλέγουν τα κοκτέιλ τους από μενού-κάρτες ταρώ.

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη γειτονιά Knightsbridge, το Holy Bar, με τους κόκκινους τοίχους, τους δερμάτινους πάγκους και τα μαρμάρινα τραπέζια, λειτουργεί εντός του vegan εστιατορίου Holy Carrot. Αντλεί την έμπνευσή του από τον σουρεαλισμό του Σαλβαντόρ Νταλί και τη Χώρα του Ποτέ του Πίτερ Παν, φιλοδοξώντας να προσελκύσει πότες εκκεντρικούς και ασυνήθιστους. Μικρό και ατμοσφαιρικό, έχει ένα μενού τυπωμένο σε κάρτες ταρώ, με κάθε αρχετυπικό χαρακτήρα να αποτελεί έμπνευση για ένα διαφορετικό κοκτέιλ. Διαλέξτε ανάμεσα στο The Lovers (τζιν, λικέρ Rhubarb, χυμός λεμονιού), το The Devil (τεκίλα, δύο είδη λικέρ, σιρόπι αγαύης) και το Wheel Of Fortune (spirits, σόδα κερασιού), συνοδεύοντας με χορτοφαγικό σνακ, όπως είναι το τόφου τεμπούρας τυλιγμένο με φύκια.  
holycarrot.co.uk

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή