Η Μεσόγειος στις Κυκλάδες

Το Ftelia Pacha Mykonos, ο νέος χώρος διασκέδασης και γαστρονομίας στη Μύκονο με προτάσεις για φαγητό και πότο ολόκληρη τη μέρα, αγαπά την κουλτούρα των πάρτι της Ίμπιζα και εμπνέεται διακοσμητικά από τη Νότια Γαλλία και την Ιταλική Ριβιέρα.

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νότια Γαλλία, Ιταλική Ριβιέρα, Ισπανία και Αιγαίο. Η ομορφιά, τα αρώματα και οι διαφορετικές επιρροές της Μεσογείου συναντιούνται στο Ftelia Pacha Mykonos, νέα άφιξη στον χώρο της μυκονιάτικης διασκέδασης και γαστρονομίας. Βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της παραλίας της Φτελιάς, είναι χτισμένο σε διαφορετικά επίπεδα, περιλαμβάνει εστιατόριο, δύο μπαρ και χώρο lounge για ηλιοθεραπεία. Το μενού, που δημιουργήθηκε από τον σεφ Σταμάτη Μαρμαρινό, ακολουθεί τη λογική του μοιράσματος (μια συνήθεια που όσο είναι ελληνική, άλλο τόσο είναι και ισπανική) με ελληνικά προϊόντα, φρέσκα θαλασσινά και ψάρια, ελαφρά λευκά και ανερχόμενα ροζέ κρασιά. Στη μουσική, το Ftelia ακολουθεί τα χνάρια της Ίμπιζα, αγαπάει την κουλτούρα των πάρτι και προσκαλεί DJs όπως οι Guy Gerber, Tale of Us, Marco Carola, Solomun. Κάθε Κυριακή αναλαμβάνει ο resident DJ Kaz James. fteliapacha.com

Η Μεσόγειος στις Κυκλάδες-1
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή