Στην αυτοκρατορία του σταρ-σεφ Daniel Boulud προστέθηκε πριν από μερικούς μήνες το Le Gratin, εντός του ξενοδοχείου The Beekman Hotel της Νέας Υόρκης. Το νέο εστιατόριο του καταξιωμένου Γάλλου επιχειρεί να φέρει στην αμερικανική μητρόπολη μια μικρή γεύση από τον γαστρονομικό πλούτο της πατρίδας του, της Λιόν, μέσα από ένα ρουστίκ μενού, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, salade lyonnaise και moules frites sauce poulette (μύδια με κρέμα σαφράν και τηγανητές πατάτες).
Η λίστα των κρασιών έχει αρκετές γαλλικές ετικέτες, ενώ από τα κοκτέιλ ξεχωρίζει το Une Demoiselle με κονιάκ Calvados από τη Νορμανδία, λεμόνι, ασπράδι αυγού και λικέρ St-Germain από σαμπούκο.
legratinnyc.com