Τα πρόσωπα της Μεγάλης Πέμπτης

Τα πρόσωπα της Μεγάλης Πέμπτης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μπεν Aφλεκ (φωτ.) και ο Ματ Ντέιμον ξανασμίγουν, αυτήν τη φορά για να διηγηθούν κινηματογραφικά την αληθινή ιστορία του πρώην στελέχους της εταιρείας Nike, Σόνι Βακάρο. Στην ταινία, που υποστηρίζεται από τα Amazon Studios και Skydance Sports, ο Αφλεκ θα αναλάβει τη σκηνοθεσία, ενώ ο Ντέιμον θα γράψει μαζί του το σενάριο, θα πρωταγωνιστεί και θα κάνει την παραγωγή. Η συμφωνία βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωσή της.

Αν και ο Ρόμπι Γουίλιαμς (φωτ.) είναι διάσημος επειδή χάρισε στη βρετανική ποπ μουσική μερικές αξέχαστες στιγμές, τώρα έρχεται στο προσκήνιο χάρη στη ζωγραφική και όχι στη μουσική. Παρουσιάζει μια έκθεση με τους ασπρόμαυρους πίνακες που έχει φιλοτεχνήσει και, παράλληλα, μαζί με τον συνεργάτη του Εντ Γκόντρικ, επιμελείται μια δημοπρασία στον οίκο Sotheby’s, η οποία θα περιλαμβάνει μερικούς από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, όπως ο Ζαν Μισέλ Μπασκιά και ο Ντέμιεν Χερστ.

Τα πρόσωπα της Μεγάλης Πέμπτης-1

Η Γαλλοϊταλίδα ηθοποιός Κατρίν Σπαάκ (φωτ.), σύμβολο του μεταπολεμικού ιταλικού κινηματογράφου σε ταινίες του Αλμπέρτο Λατουάντα, του Ντίνο Ρίζι και του Ντάριο Αρτζέντο, πρωταγωνίστρια δίπλα στον Ζαν-Πολ Μπελμοντό και στον Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, πέθανε στη Ρώμη σε ηλικία 77 ετών. Η Σπαάκ ζούσε στην Ιταλία και εκεί εργάστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας της.

Τα πρόσωπα της Μεγάλης Πέμπτης-2
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή