Πρόσωπα της Τρίτης (27/09)

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δάκρυα συγκίνησης δέχτηκε ο Ελτον Τζον (φωτ.) το Εθνικό Μετάλλιο Ανθρωπιστικών Σπουδών για το έργο του που συνέβαλε στον τερματισμό του έιτζ, από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, σε ειδική εκδήλωση στον Λευκό Οίκο. Ο τραγουδιστής έπαιξε τη μουσική του στον κήπο του Λευκού Οίκου για τον πρόεδρο, την Πρώτη Κυρία και περίπου 2.000 ανθρώπους, ένα κοινό που αποτελείτο από δασκάλους, μαθητές, νοσοκόμους, υποστηρικτές LGBTQ+ και εργαζομένους στον κλάδο ψυχικής υγείας.

(…) H Λέσλι Γκρέις δεν αφήνει αμαχητί το «Batgirl». Μολονότι έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες αφότου η Warner Bros Discovery επιβεβαίωσε ότι η ταινία της DC ανέβαλε επ’ αόριστον την πρεμιέρα, η πρωταγωνίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο TikTok με πλάνα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων. Η Γκρέις υποδύεται την Μπάρμπαρα Γκόρντον στην ταινία, η οποία αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα HBO Max στις αρχές του 2023.

(…) Απονεμήθηκε και φέτος, όπως συμβαίνει κάθε δύo χρόνια, στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας, το βραβείο Ελευθερία Σαπουντζή σε νέες δημιουργούς και καλλιτέχνιδες, στη μνήμη της πρόωρα εκλιπούσης σκηνοθέτιδος. Φετινή νικήτρια κατά την κρίση της 5μελούς επιτροπής είναι η Ελένη Ευθυμίου, που βραβεύεται για την ποιότητα και την πολυπλοκότητα του καλλιτεχνικού της έργου. Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τους Γιάννη Χουβαρδά, Χαράλαμπο Γωγιό, Σοφία Μαραθάκη, Εφη Γιαννοπούλου και Στέλλα Χαραμή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή