Ελατο από το Καρπενήσι

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί κάλαντα φέτος να μην ακουστούν στο Μαξίμου, τα διαδικτυακά δεν ξέρω αν μετράνε, ωστόσο το πνεύμα των Χριστουγέννων υπάρχει στην Ηρώδου Αττικού. Ενα έλατο από το Καρπενήσι έξω από το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στολισμένο με αλεξανδρινά και δύο μικρότερα στις εισόδους, από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, κοσμούν το πρωθυπουργικό γραφείο.

Εμβόλια

«Η δικιά μας δουλειά είναι να σας τα φέρουμε, η δικιά σας δουλειά είναι να τα κάνετε», είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης στο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Γιαννιτσών. Ενημερώθηκε πως ο εμβολιασμός διαρκεί σχεδόν τρία δευτερόλεπτα, αλλά και για τη διαδικασία παρακολούθησης 15 λεπτών που ακολουθεί. Και επειδή υπήρξαν φήμες πως οι υγειονομικοί μετά τις δύσκολες ώρες που έχουν περάσει δεν έχουν σπεύσει στο σύνολό τους να δηλώσουν συμμετοχή για να εμβολιαστούν, ο πρωθυπουργός ζήτησε αρκετές φορές από γιατρούς και νοσηλευτές να δώσουν το καλό παράδειγμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην κυβέρνηση θα θεωρήσουν επιτυχημένη τη διαδικασία αν έως τον Ιούνιο το 60% του πληθυσμού έχει κάνει το εμβόλιο.

Τα νέα λαμπάκια

Ικανοποίηση επικρατεί στον Δήμο Αθηναίων για την ανταπόκριση που είχε ο φετινός στολισμός της πρωτεύουσας μετά την περυσινή γκρίνια. Το μήνυμα που εκπέμπει η πλατεία Κοτζιά είναι πως ο δήμαρχος άκουσε τις προτιμήσεις των πολιτών για τον φωτισμό και παράλληλα έγινε το καλύτερο δυνατόν για να ατονήσει η μαυρίλα της καραντίνας.

Το μυαλό στη Βουλή

Ο Αλέξης Τσίπρας θα εμβολιαστεί τη Δευτέρα στον «Ευαγγελισμό» και θα ακούσει σήμερα τα κάλαντα στην Κιβωτό του Κόσμου, και μετά διαδικτυακά στο γραφείο του. Ωστόσο αν κρίνω από αυτά που είπε σε συνεργάτη του, τις απαντήσεις για τη Folli Follie και την κατάθεση του αιτήματος για την προ ημερησίας, οι συσκέψεις στην Κουμουνδούρου συνεχίζονται κανονικά. «Είμαι σίγουρος ότι αν λειτουργούσε κανονικά η Βουλή, οι συνάδελφοι μηχανικοί της Ν.Δ. θα καταψήφιζαν τη συγκεκριμένη τροπολογία», είπε, αναφερόμενος στην αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων κολεγίων από το υπουργείο Παιδείας. Εν τω μεταξύ, μαθαίνω πως ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γ. Στασινός ενημερώθηκε για τη ρύθμιση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Φάμελλο.

Συμμαχία ΕΛ.ΑΣ. – Εκκλησίας

Ζορίζουν τα πράγματα από αύριο και πιο εύκολα στον δρόμο θα συναντάς αστυνομικό παρά οποιονδήποτε άλλο. Την προσοχή σας στον αύλειο χώρο των εκκλησιών, καθώς οι μητροπόλεις είναι σε ανοικτή γραμμή με τους αστυνομικούς διευθυντές για τους παραβάτες-πιστούς. Αν, πάλι, ακούσετε σειρήνα και σας χτυπήσουν το κουδούνι του σπιτιού, σημαίνει πως έχετε μαζευτεί πάρα πολλοί. Το ξεκαθάρισε ο Χρυσοχοΐδης. Για αυτό προσοχή! Καλά Χριστούγεννα!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή