90 ΧΡOΝΙΑ ΠΡΙΝ… 19-8-1932

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ: Ο εν Μιλάνω ανταποκριτής του Πρακτορείου Ρώυτερ τηλεγραφεί ότι το αερόστατον του Πικάρ προσεγειώθη ολίγον μετά την 17ην ώραν παρά το Ντεζεντσάνο της λίμνης Γκάρντα. Ο Πικάρ, χαίρων άκρας υγείας, ανεχώρησεν επ’ αυτοκινήτου εις Ντεζεντσάνο. Το αερόστατον κατώρθωσε να φθάση εις ύψος 16.500 μέτρων περί την μεσημβρίαν, όταν διήρχοντο άνωθεν της περιοχής του Εγκεντέν.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ: Η συγχώνευσις του κόμματος του κ. Μιχαλακοπούλου προς το κόμμα των Φιλελευθέρων εματαιώθη χθες οριστικώς, λόγω της εκδηλωθείσης υπό των μελών του κυβερνώντος κόμματος αντιδράσεως κατά της συναρχηγίας του εκ Πατρών πολιτευτού. Η αντίδρασις έλαβε χθες την πρωΐαν τοιαύτην έκτασιν, ώστε ο κ. Βενιζέλος, επικοινωνήσας την 2αν μ.μ. μέσω του διευθυντού κυβερνητικής εφημερίδος με τον κ. Μιχαλακόπουλον, διετύπωσε προς αυτόν την άποψιν ότι πρέπει να εγκαταλειφθή προεκλογικώς, τουλάχιστον, η πραγματοποίησις της συγχωνεύσεως των δύο κομμάτων.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ: Θεσσαλονίκη, 18 Αυγούστου – Την 3ην απογευματινήν έκλεισαν όλα τα φαρμακεία της πόλεώς μας, εις ένδειξιν διαμαρτυρίας διά το νομοσχέδιον διά του οποίου δίδονται διπλώματα εις τους εμπειρικούς φαρμακοποιούς. Παρέμειναν μόνον τέσσαρα φαρμακεία ανοικτά προς εξυπηρέτησιν του κοινού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή