90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ… 5–10–1932

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΥΣΤΙΚΟ: Από τινος η Γκρέτα Γκάρμπο, η μυστηριωδεστέρα από τας πρωταγωνιστρίας της οθόνης, η προσωποποίησις του αμεταφράστου «σεξ-αππήλ», ευρίσκεται εις την Στοκχόλμην, πρωτεύουσαν της Σουηδίας, εγκαταλείψασα προσωρινώς τα «στούντια» του Χόλλυγουντ. […] επανήλθεν εις την πατρίδα της διά να αισθανθή εις το στήθος της τον ψυχρόν πάλιν άνεμον του βορρά διά να ανήκη κατά την διάρκειαν των δύο αυτών μηνών εις τον εαυτόν της. […] Τώρα αποκαλύπτεται ότι υπήρχε και κάτι άλλο το οποίον προσείλκυσε την ένδοξον καλλιτέχνιδα εις την πατρίδα της. Πρόκειται περί του δικαστικού αγώνος γύρω από μίαν κληρονομίαν, αγώνος ο οποίος διά πρώτην τώρα φοράν αποκαλύπτει και το μυστικόν της θείας Γκρέτας, της πάντοτε μελαγχολικής και φίλης της μονώσεως Γκρέτας. Η μις Γκάρμπο είναι εις την πραγματικότητα… χήρα. Χήρα του διασήμου κινηματογραφικού σκηνοθέτου Μαυρικίου Στίλλερ, ο οποίος απέθανεν προ ολίγων ετών.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ: Γενεύη – Η δημοσιονομική επιτροπή της ΚΤΕ, ήτις εζήτησε το απόγευμα την έκθεσιν επί της γενικής καταστάσεως των μικρών κρατών, διεπίστωσε μεθ« ικανοποιήσεως το αποτέλεσμα το προκύψαν εκ των προσπαθειών της Ελλάδος, ήτις επέτυχε την γνωστήν συμφωνίαν μετά των ξένων ομολογιούχων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή