Ανεξαρτητοποιήθηκε αλλά το μετάνιωσε βουλευτής από το κόμμα Βελόπουλου

Ανεξαρτητοποιήθηκε αλλά το μετάνιωσε βουλευτής από το κόμμα Βελόπουλου

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μυστήριο παραπολιτικού ενδιαφέροντος καλύπτει την δίχως προηγούμενο πιο σύντομη πράξη ανεξαρτητοποίησης βουλευτή από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου. Πρωταγωνίστρια του «επεισοδίου» η βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου που κατέθεσε επισήμως δήλωση ανεξαρτητοποίησης και ελάχιστη ώρα μετά ζήτησε προφορικά την ακύρωση της.

Όλα άρχισαν νωρίς το πρωί όταν και η ίδια με δελτίο Τύπου γνωστοποιούσε πως έχει καταθέσει επιστολές ανεξαρτητοποίησης από το κόμμα με το οποίο εξελέγη, τόσο προς τον Πρόεδρο της Βουλής όσο και προς τον κ. Κυρ. Βελόπουλο.

«Η βουλευτής Β1 βόρειου τομέα Αθηνών γνωστοποιεί ότι τούδε και στο εξής καθίσταται ανεξάρτητη, αποχωρώντας από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της “Ελλ. Λύσης”, γράφει η ίδια στο προαναφερθέν δελτίο Τύπου. “Επίσης, με επιστολή της προς τον πρόεδρο Κυρ. Βελόπουλο, ενημερώνει σχετικά με τους λόγους που την οδήγησαν να λάβει αυτή την κρίσιμη απόφαση», συμπληρώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ωστόσο, πριν φθάσει το μεσημέρι, πληροφορίες την έφεραν να επισκέπτεται το γραφείο του Προέδρου της Βουλής -μάλιστα λέγεται πως πήγε συνοδευόμενη από τον κ. Βελόπουλο, ζητώντας να ακυρωθεί η διαδικασία ανεξαρτητοποίησης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Κ. Τασούλας απήντησε ότι η επιστολή έχει πρωτοκολληθεί στις υπηρεσίες της Βουλής και συνεπώς, αν επιθυμεί να την ακυρώσει και να επιστρέψει στο κόμμα της, οφείλει να κάνει δήλωση επανένταξης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή