Νέες «φουρτούνες» στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω Πολάκη

Νέες «φουρτούνες» στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω Πολάκη

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Φωτιές» άναψε για άλλη μια φορά ο Παύλος Πολάκης στο κόμμα του μετά τις αναφορές του πως η Νέα Δημοκρατία είναι κόμμα δωσιλόγων και μαυραγοριτών και πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η παράταξη των Κολοκοτρώνηδων. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η εποχή των «συστάσεων» προς τον πρώην αναπληρωτή υπουργό έχει παρέλθει, με αρκετά στελέχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να παραδέχονται πως δεν μπορεί να ελεγχθεί. Οπως είχε αναφέρει η «Κ», άλλωστε, το θέμα των αναρτήσεων και των δηλώσεών του έχει παραπεμφθεί προ πολλού στον ίδιο τον πρόεδρο. 

Πριν οι νέες «βόμβες» του απασχολήσουν το Πολιτικό Συμβούλιο, ο Νίκος Μπίστης ήταν ο πρώτος που τον «άδειασε» μεγαλοπρεπώς, κάνοντας λόγο στο Facebook για διάφορους φανατικούς σε όλο το φάσμα που επιδίδονται σε ασκήσεις ρητορικής μίσους. Οπως ανέφερε με νόημα, «είναι καλύτερα να μη μοιράσουμε κομματικά βιβλιάρια στους αγωνιστές του ’21». «Φωτογραφίζοντάς» τον πρόσθεσε πως «άλλοι ονειρεύονται τρόπους να μην ξανακυβερνήσει η Αριστερά, άλλοι βουτάνε στο παρελθόν επιλεκτικά και αφοριστικά για τη Δεξιά».

Την ίδια γραμμή ακολούθησε και ο Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, αφού επισήμανε πως η Νέα Δημοκρατία δεν είναι κόμμα δωσιλόγων, συμπλήρωσε: «Ολοι είμαστε απόγονοι του Κολοκοτρώνη, δεξιοί και αριστεροί. Είμαστε φυσικοί απόγονοι του Κολοκοτρώνη. Εγώ δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να μπούμε σε μια διαδικασία να μοιράζουμε παράσημα πατριωτισμού στη μια ή στην άλλη πλευρά. Βλέποντας τα πράγματα από μακριά, μου προκαλεί λύπη η εικόνα που παρουσιάζει το ελληνικό πολιτικό σύστημα στο σύνολό του». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις στις τάξεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είχαν φουντώσει από την Τρίτη το βράδυ, με αρκετούς να τονίζουν σε κατ’ ιδίαν κουβέντες πως για άλλη μια φορά ο Παύλος Πολάκης κατάφερε να φέρει τον Αλέξη Τσίπρα σε δύσκολη θέση και απολογούμενο απέναντι στη Ν.Δ. Ενόψει Προανακριτικής, πάντως, θα επιχειρηθεί να μην δοθεί συνέχεια μέσα στο κόμμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή