Κουτσούμπας εναντίον όλων για την πολιτική στην Υγεία

Κουτσούμπας εναντίον όλων για την πολιτική στην Υγεία

«Στον ίδιο δρόμο πορευθήκατε, και η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ. και οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο γ.γ. του ΚΚΕ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βέλη σκληρής κριτικής κατά της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και προς την κατεύθυνση του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε χθες από του βήματος της Βουλής ο Δημ. Κουτσούμπας, με την ευκαιρία συζήτησης επίκαιρης επερώτησης του Κομμουνιστικού Κόμματος για την πολιτική στον χώρο του φαρμάκου.

Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ υποστήριξε ότι τόσο στην πολιτική για την Υγεία και το φάρμακο, όσο και για άλλα κρίσιμα κοινωνικά ζητήματα, ειδικά η κυβέρνηση της Ν.Δ. και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο επίσης και οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ή και συνεργασίας στους καιρούς των μνημονίων, έκαναν επιλογές που ουσιαστικά δεν διαφέρουν μεταξύ τους.

«Στον ίδιο δρόμο, βέβαια, πορευθήκατε όλοι σας, και η σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και πάει λέγοντας προς τα πίσω», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κουτσούμπας, για να προσθέσει: «Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο».

Εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Α. Ξανθός εξέφρασε την ενόχλησή του: «Tο ΚΚΕ έχει τη γραμμή, την αντίληψη ότι η πολιτική υγείας και φαρμάκου είναι πανομοιότυπη ανεξάρτητα από το ποιος κυβερνά. Επιτρέψτε μου να σας πω, αγαπητοί συνάδελφοι, ότι αυτό δεν ισχύει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή