Π. Καμμένος: Η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ

Π. Καμμένος: Η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για πιέσεις και οχλήσεις στους βουλευτές του κόμματός του, ώστε να αλλάξουν τη στάση τους στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, μίλησε πάλι ο κ. Π. Καμμένος. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μάλιστα, υποστήριξε ότι «ο ίδιος ο κ. Σαμαράς πλέον παίρνει τους βουλευτές τηλέφωνο, το κλείνουν και αυτός επιμένει».

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «πανικό» που έχει κυριεύσει τον κ. Σαμαρά και κάλεσε τη συγκυβέρνηση να μην ψάχνει να βρει 180, γιατί δεν πρόκειται να βρει. «Να καταλάβει ο κ. Σαμαράς ότι λίγοι είναι οι “Συμπιλίδηδες” στην Ελλάδα», είπε ο κ. Καμμένος, ο οποίος επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό κατηγορώντας τον ότι «ανέτρεψε την κυβέρνηση το 1993 και νομίζει ότι τώρα θα ανατρέψει και την αντιπολίτευση». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καμμένος καταγγέλλει τέτοιου είδους οχλήσεις καθημερινά, πρόσφατα μάλιστα υποστήριξε ότι δέχθηκε τέτοιου είδους προσεγγίσεις και ο ίδιος. Σχολιάζοντας την επαναφορά του ενδεχόμενου εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ στο προσκήνιο, ο κ. Καμμένος το απέρριψε χαρακτηρίζοντάς το «αστεία πράγματα» και διαβεβαίωσε τον ελληνικό λαό ότι «δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα, καμία καταστροφή δεν μπορεί να επέλθει». Υπενθύμισε μάλιστα ότι τα ίδια έλεγαν το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουλίου του 2012.

Ζήτησε, τέλος, άψογες διαδικασίες της εκλογής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τα έχουμε δει όλα. Θυμίζω ότι κάποτε υπήρχαν τα ομοιόμορφα ψηφοδέλτια».

Νωρίτερα ο κ. Καμμένος κατέθεσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών για την υπόθεση των CDS. Οπως δήλωσε, «έχει ξανανοίξει ο φάκελος για την υπόθεση» και «έχουν προκύψει καινούργια στοιχεία μετά την υπόθεση του Τ.Τ.».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή