Ο κ. Π. Καμμένος αποκλείει «διαρροές»

Ο κ. Π. Καμμένος αποκλείει «διαρροές»

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν θα υπάρξει καμία διαρροή από τους Ανεξάρτητους Ελληνες» στην τρίτη ψηφοφορία. Αυτό δήλωσε ο κ. Π. Καμμένος, ενώ απαξίωσε και όσους βουλευτές εκδηλώθηκαν υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Στ. Δήμα στη β΄ ψηφοφορία, χαρακτηρίζοντάς τους «μαξιλάρια»: «Τα μαξιλάρια θα ακολουθήσουν την τύχη όλων εκείνων που παραβίασαν τη λαϊκή εντολή», είπε, εννοώντας, σύμφωνα με πηγές των ΑΝΕΛ, ότι αυτοί οι βουλευτές θα εξαφανιστούν πολιτικά. Αν και η ηγεσία των ΑΝΕΛ διατείνεται ότι η Κ.Ο. του κόμματος είναι συμπαγής στο «όχι», αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί στην τρίτη ψηφοφορία.

Το ότι υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιοι βουλευτές των ΑΝΕΛ να υπερψηφίσουν την υποψηφιότητα Δήμα -παρά την αναστάτωση που έχει προκαλέσει στις τάξεις του κόμματος η υπόθεση Χαϊκάλη- φάνηκε εκ νέου από τις δηλώσεις του βουλευτή Εβρου των ΑΝΕΛ Μαρίνου Ουζουνίδη στο ραδιόφωνο Status 9,42 της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος δήλωσε ότι στην τρίτη ψηφοφορία θα ψηφίσει «ό,τι τον φωτίσει ο Θεός … ακολουθώντας την επικρατούσα άποψη της κοινής γνώμης που δεν θέλει εκλογές». Ο κ. Καμμένος πάντως εξέφρασε την ελπίδα ότι η χώρα θα οδηγηθεί άμεσα σε εκλογές, που θα καταλήξουν στην πτώση της σημερινής κυβέρνησης. «Να είναι σίγουρος ο ελληνικός λαός ότι η ελπίδα έρχεται με τη Γέννηση του Χριστού, αλλά και με την απελευθέρωση της χώρας μας από τα Μνημόνια και από τις πολιτικές που επιβάλλουν αυτή τη στιγμή οι ξένοι κατακτητές, οι τραπεζίτες και οι δανειστές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή