Καμμένος: Aπόσταση με Κουμουνδούρου στα φορολογικά θέματα

Καμμένος: Aπόσταση με Κουμουνδούρου στα φορολογικά θέματα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση στο Αιγάλεω, την Πέμπτη, και περιοδεία στα Δωδεκάνησα θα ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία ο κ. Π. Καμμένος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σκοπεύει να παραμείνει στα Δωδεκάνησα, όπου είναι υποψήφιος, ώς την Κυριακή και να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Νίσυρο, αν το επιτρέψει ο καιρός. Ο κ. Καμμένος εκτιμά ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ έχει εμπεδωθεί στην κοινή γνώμη και θεωρεί ότι αυτό θα απελευθερώσει δεξιούς ψηφοφόρους, μια εξέλιξη από την οποία θα μπορούσε να επωφεληθεί και το κόμμα του. Για τον λόγο αυτό, συναντήθηκε χθες με το προεδρείο της ΠΟΑΣΥ (αστυνομικοί) και τάχθηκε υπέρ της άμεσης εκτέλεσης των αποφάσεων των δικαστηρίων για την επαναφορά των αποδοχών τους και των αποδοχών των Εν. Δυνάμεων.

Σε συνέντευξή του, επανέλαβε ότι επιδίωξη του κόμματός του είναι να σχηματίσει κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, επέμενε ωστόσο ότι οι ΑΝΕΛ ως κυβερνητικός εταίρος δεν πρόκειται να δεχτούν ούτε τον αφοπλισμό των αστυνομικών, αλλά ούτε και υψηλή φορολόγηση επιχειρηματιών, πολιτών. Παραδέχτηκε, πάντως, ότι στα φορολογικά θέματα υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ: «Διαφωνούμε σε πολλά πράγματα. Η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη. Η Ελλάδα πρέπει να κάνει ένα restart, μια επανεκκίνηση, εάν θέλουμε ανάπτυξη. Μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη σε μια χώρα που έχει 29% φόρο σε επιχειρήσεις, 45% στα φυσικά πρόσωπα και δίπλα η Αλβανία, τα Σκόπια και η Τουρκία έχουν από 7% έως 9%; Δεν γίνεται, πρέπει να χαμηλώσει η φορολογία». Σήμερα ο κ. Καμμένος θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή