«Μηχανισμούς» κρούσης για την προστασία από πλειστηριασμούς επεξεργάζεται η Χ.Α.

«Μηχανισμούς» κρούσης για την προστασία από πλειστηριασμούς επεξεργάζεται η Χ.Α.

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σχέδια ενεργοποίησης «μηχανισμών» κρούσης για δήθεν προστασία του δικαιώματος των πολιτών στην κατοικία, φαίνεται ευθέως πως επεξεργάζεται η Χρυσή Αυγή. Με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, διάταξη του οποίου αφορά και το ζήτημα των πλειστηριασμών, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του συγκεκριμένου κόμματος Χρ. Παππάς είπε ευθέως: «Αυτό το έγκλημα που θα κάνετε εσείς σήμερα -δεξιοί και αριστεροί- δεν θα το επιτρέψουμε ως Χρυσή Αυγή. Θα μας βρείτε μπροστά σας! Θα μας βρείτε μπροστά σας, όταν θα έχετε τους δικαστικούς επιμελητές και τα ΜΑΤ α λα Ισπανία, για να πάρετε τα σπίτια του ελληνικού λαού» είπε ο βουλευτής του κόμματος Μιχαλολιάκου.

Λίγη ώρα νωρίτερα, προκάλεσε αντιδράσεις στην αίθουσα της Ολομέλειας, επιχειρώντας με την τοποθέτησή του να ταυτίσει την επέτειο του Πολυτεχνείου με τη γνωστότερη τρομοκρατική οργάνωση της Ελλάδας: «Χθες ήταν μία μέρα για τα κόμματά σας, τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, εμβληματική. Ήταν η 17η Νοεμβρίου, ή όπως εσείς λέτε, η 17η Νοέμβρη και εννοώ την επέτειο από τη 17η Νοεμβρίου του 1973 με τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Κατά μία σύμπτωση αυτή η επέτειος, αυτή η 17 Νοέμβρη είναι ομότιτλη και με την τρομοκρατική, εγκληματική οργάνωση της «17 Νοέμβρη», η οποία αποτελεί και σημείο αναφοράς πολλών Βουλευτών της Αριστεράς, όπως και τελευταίως αποκαλύπτεται» είπε χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT