Βίντεο: Τα αμερικανικά F-35 πάνω από την Ακρόπολη

Βίντεο: Τα αμερικανικά F-35 πάνω από την Ακρόπολη

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εκκωφαντικό τρόπο έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στον αττικό ουρανό τα αμερικανικά F-35, πετώντας το μεσημέρι της Πέμπτης πάνω από την Αθήνα και τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.  

Στο αποκλειστικό βίντεο της «Κ», αποτυπώνεται η στιγμή που τα αμερικανικά αεροσκάφη πετούν πάνω από την Ακρόπολη, όπως την κατέγραψε το πλήρωμα του Skyvan της ομάδας αεροφωτογράφων Aviation PhotoCrew. 

Τρία αμερικανικά μαχητικά F-35 εισήλθαν λίγο μετά τις 14:00 στο FIR Αθηνών με κατεύθυνση την ελληνική πρωτεύουσα. Τους πιλότους της USAF καλωσόρισε η ΤΜΑ Αθηνών και εκείνοι, μέσω ασυρμάτου, δήλωσαν ενθουσιαμένοι που για την πρώτη τους εμφάνιση στην Αθήνα, στο πλαίσιο της Athens Flying Week – Tanagra International Airshow. 

Στην Αθήνα βρίσκεται και η πιλότος της ομάδας επιδείξεων F-35A Lightning II, Major Kristin “BEO” Wolfe, με περισσότερες από 800 ώρες στο ενεργητικό της. 

Το F-35 είναι ένας από τους «πρωταγωνιστές» της Athens Flying Week 2023 που διοργανώνεται το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή