Στις φυλακές η Θέμις Σκορδέλη για εγκληματική οργάνωση

Στις φυλακές η Θέμις Σκορδέλη για εγκληματική οργάνωση

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον Κορυδαλλό οδηγήθηκε χθες η γνωστή «αγανακτισμένη κάτοικος» του Αγίου Παντελεήμονα Θέμις Σκορδέλη, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της στις ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου σχετικά με το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Η 50χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις κατηγορίες που της αποδίδονται και μάλιστα υποστήριξε ότι δεν είναι καν μέλος της Χρυσής Αυγής, παρά το γεγονός ότι έχει υπάρξει υποψήφια βουλευτής του κόμματος στην περιφέρεια της Α΄ Αθηνών. Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι το όνομά της αναφέρεται από αρκετούς μάρτυρες, που έχουν καταθέσει για την υπόθεση της Χ.Α., σύμφωνα με τους οποίους είχε πρωτοστατήσει σε σειρά επιθέσεων εις βάρος μεταναστών και Ελλήνων. Η ίδια, παράλληλα, είναι υπόδικη για επίθεση με μαχαίρι κατά μετανάστη, για την οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της βαριάς και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει αναβληθεί οκτώ φορές. Παράλληλα, είχε συλληφθεί και αναμένεται να δικαστεί για τα πλημμελήματα της πλαστογραφίας, της κατοχής κροτίδων και της παράβασης του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή