Lockdown: Τι προβλέπεται για τις μετακινήσεις στα κομμωτήρια

Lockdown: Τι προβλέπεται για τις μετακινήσεις στα κομμωτήρια

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου και ειδικότερα από τις 06:00 π.μ., η χώρα εισέρχεται σε καθολικό lockdown, με τις επιχειρήσεις να κατεβάζουν ρολά μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Ωστόσο, τα κομμωτήρια, τα κουρεία και τα κέντρα αισθητικής θα παραμείνουν ανοιχτά για το Σαββατοκύριακο και πολλοί πολίτες σπεύδουν να κλείσουν ραντεβού.

Καθώς, όμως, οι μετακινήσεις θα γίνονται απαραιτήτως με βεβαίωση ή την αποστολή sms, αναρωτιούνται με ποιον κωδικό θα μπορούν να μετακινηθούν από και προς τον συγκεκριμένο προορισμό.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σε σχετική ερώτηση του kathimerini.gr, οι κατηγορίες μετακινήσεων χωρίζονται πλέον σε τύπου Α και Β. 

Η κατηγορία Α αφορά στις μετακινήσεις που έχουν να κάνουν με την εργασία, ενώ η Β σε εκείνες που σχετίζονται με προσωπικούς λόγους.

Όσοι, λοιπόν, έχουν κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο αυτό το Σαββατοκύριακο, θα καλύπτονται από τον κωδικό Β2, ο οποίος εντάσσεται στις μεμονωμένες μετακινήσεις Τύπου Β.  

Μπορείτε να ενημερώνεστε εδώ για τις οδηγίες που θα αφορούν τις μετακινήσεις σας: https://forma.gov.gr/.
 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή