ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 50ΧΡΟΝΗΣ

Αγία Βαρβάρα: Άλλες δύο απόπειρες κατά της μητέρας της είχε διαπράξει η 15χρονη

Συνελήφθησαν η 15χρονη κόρη της 50χρονης και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της ανήλικης - Αναζητείται ένας 16χρονος

Αγία Βαρβάρα: Άλλες δύο απόπειρες κατά της μητέρας της είχε διαπράξει η 15χρονη

Συνελήφθησαν η 15χρονη κόρη της 50χρονης που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στην Αγία Βαρβάρα, καθώς και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της ανήλικης. Για την υπόθεση αναζητείται ένας 16χρονος.

Η 15χρονη και ο 17χρονος είχαν εντοπιστεί από αστυνομικούς στις Σέρρες και οδηγήθηκαν στην τοπική Αστυνομική Διεύθυνση μετά την εξακρίβωση των στοιχείων τους, καθόσον αρχικά είχαν δηλώσει ψευδή στοιχεία.

Οι δύο ανήλικοι φέρεται να προσπαθούσαν να φύγουν από την Ελλάδα. Από τις Σέρρες, μεταφέρθηκαν στην ΓΑΔΑ, στην Αθήνα, όπου εξετάστηκαν ως ύποπτοι.

Αναζητείται και τρίτο άτομο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη φέρεται να ομολόγησε ότι είχαν προσπαθήσει να δολοφονήσουν τη μητέρα της μαζί με τον 17χρονο σύντροφο της άλλες δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν, χωρίς να τα καταφέρουν.

Η πρώτη απόπειρα φέρεται να έγινε με χάπια και η δεύτερη φορά με δηλητήριο, ενώ τελικώς αποφάσισαν να τη σκοτώσουν με μαχαίρι.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η 15χρονη και ο 17χρονος μετά τη δολοφονία ερεύνησαν το διαμέρισμα και αφαίρεσαν τραπεζική κάρτα ανάληψης του θύματος, την οποία χρησιμοποίησαν λίγο αργότερα, κάνοντας αναλήψεις από διάφορα ΑΤΜ.

Για την ίδια υπόθεση, κατηγορείται και αναζητείται ένας 16χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε ρόλο συνεργού.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση.

Υπενθυμίζεται, ότι η 50χρονη βρέθηκε την Παρασκευή από συγγενικό της πρόσωπο θανάσιμα τραυματισμένη από μαχαιριές και δεμένη χειροπόδαρα με ιμάντες μέσα στο σπίτι της.