Δολοφονία στη Δάφνη: Σκότωσε τη σύζυγό του «επειδή τη ζήλευε»

Δολοφονία στη Δάφνη: Σκότωσε τη σύζυγό του «επειδή τη ζήλευε»

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο στυγερό έγκλημα με θύμα γυναίκα 31 ετών και δράστη τον σύζυγό της διεπράχθη χθες το πρωί στη Δάφνη. Πρόκειται για το τρίτο παρόμοιο συμβάν σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς έχουν προηγηθεί η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της και της 26χρονος Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον τέσσερα χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της. 

Το χθεσινό συμβάν έγινε γνωστό μόλις ο 40χρονος άνδρας από την Αλβανία παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Δάφνης και είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη σύζυγό του. 

Κατόπιν υπόδειξής του οι αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα όπου ζούσε το ζευγάρι και ο 11 ετών γιος τους, και βρήκαν πράγματι την άτυχη γυναίκα νεκρή με τραύμα από μαχαίρι στον λαιμό. Ο δράστης συνελήφθη και ανακρινόμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τη σύζυγό του «επειδή τη ζήλευε». 

Περίοικοι που μίλησαν στους δημοσιογράφους είπαν ότι άκουγαν το ζευγάρι να καβγαδίζει συχνά, ενώ άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι η 31χρονη είχε εκμυστηρευθεί σε φίλη της ότι ο σύζυγος και δράστης την κακοποιούσε. Περίοικοι υπέδειξαν ακόμα ότι ο 40χρονος ήταν ιδιοκτήτης ενός ψητοπωλείου καθώς και ότι χθες το πρωί, πριν σκοτώσει τη σύζυγό του, πήγε και άνοιξε το κατάστημά του.

Αίσθηση πάντως προκαλεί η ανάρτηση γυναίκας περιοίκου στο Facebook μέσω της οποίας ανακοίνωσε ότι στα μέσα Ιουλίου, 19 ημέρες πριν από το άγριο φονικό, έπειτα από έναν ακόμα καβγά του ζευγαριού είχε τηλεφωνήσει στο «100» ενημερώνοντας για το συμβάν και ζητώντας βοήθεια. Σε εκείνη την ανάρτησή της μάλιστα, ασκούσε κριτική στην ΕΛ.ΑΣ. διότι το πλήρωμα του περιπολικού που πάντως πήγε στο σημείο δεν επενέβη. «Δεν έκανα καταγγελία για πάρτι αγαπημένη Ελληνική Αστυνομία. Οταν την σφάξει λοιπόν θα ενημερώσω πρώτα κανά κανάλι για να σας φωνάξουν», είχε γράψει στο προφίλ της. Χθες, μετά τη δραματική εξέλιξη στην υπόθεση επανήλθε γράφοντας:

«Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω». 

Εις βάρος του 40χρονου άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή