Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Σεμέδο

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Σεμέδο

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eλεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αλλά με εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό μιας 17χρονης, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Η απολογία του διήρκεσε 2,5 ώρες, με τον ποδοσφαιριστή να αρνείται την κατηγορία εις βάρος του. Οι συνήγοροι υπεράσπισής του τόνισαν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ότι τα στοιχεία που παρέθεσαν ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα δημιούργησαν αμφιβολίες για τον βαθμό εμπλοκής του εντολέα τους στην υπόθεση. «Αποδείξαμε ότι η συμπεριφορά της καταγγέλλουσας αναιρούσε τη βασιμότητα της καταγγελίας», τόνισε ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή Σταύρος Γεωργόπουλος. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η 17χρονη, μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό, παρέμεινε με τη θέλησή της στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, μετά την επιστροφή του από την προπόνηση παρήγγειλαν φαγητό, ενώ μαζί με τη 16χρονη φίλη της ανέβασαν βίντεο στο Instagram πριν τελικά αποχωρήσουν από το σπίτι του Σεμέδο στη Γλυφάδα. 

Κρατείται ο 40χρονος

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 40χρονος υπήκοος Νιγηρίας, φίλος του ποδοσφαιριστή και μάνατζερ καλλιτεχνών. Βρισκόταν μαζί με τον Σεμέδο και τα δύο ανήλικα κορίτσια το βράδυ της Παρασκευής και φέρεται να συμμετείχε και αυτός στον βιασμό της 17χρονης. Κρατείται και αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή. Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, οι δύο άνδρες συνάντησαν τις δύο ανήλικες σε μπαρ στη Γλυφάδα και στη συνέχεια πήγαν σε συναυλία στον Ωρωπό. Τα ξημερώματα –και ενώ είχαν καταναλώσει σημαντική ποσότητα αλκοόλ– επέστρεψαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα. Εκεί ο Σεμέδο είχε με τη συναίνεσή της ερωτική επαφή με τη 16χρονη, ενώ ο 40χρονος μάνατζερ φέρεται να βίασε τη 17χρονη εκμεταλλευόμενος την κατάσταση στην οποία βρισκόταν έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ακολούθως, η 17χρονη φέρεται να βιάστηκε και από τον ποδοσφαιριστή. «Μπήκε κλαίγοντας στο δωμάτιο και μου είπε ότι τη βίασε ο Τζ. Της είπα να έρθει δίπλα μου να ξαπλώσει και επαναλάμβανε συνέχεια “του είπα να σταματήσει και δεν σταμάταγε”», περιέγραψε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η 16χρονη φίλη της καταγγέλλουσας και μάρτυρας όσων συνέβησαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα. Στη συνέχεια της κατάθεσής της περιέγραψε ότι και ο Σεμέδο βίασε τη 17χρονη: «Ετρεξα να δω πώς είναι και άρχισε πάλι να κλαίει και να λέει “ούτε με αυτόν ήθελα”».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή