Πυροβολισμοί στους Αμπελόκηπους – 30χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό

Πυροβολισμοί στους Αμπελόκηπους – 30χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς έξω από το ΙΚΑ Αλεξάνδρας στους Αμπελόκηπους, που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς έξω από το ΙΚΑ Αλεξάνδρας στους Αμπελόκηπους, που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 30χρονο άνδρα, με καταγωγή από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ο οποίος βρέθηκε στις 16:15 αιμόφυρτος στον δρόμο. Περαστικοί τον μετέφεραν στο ΙΚΑ για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου -σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες- νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με τραύμα στην ωμοπλάτη.

Το επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο άνδρας έβγαινε από φαρμακείο που βρίσκεται στη λεωφόρο Αλεξάνδρας 117. Βάσει μαρτυριών, στην επίθεση συμμετείχαν τουλάχιστον 4-5 άτομα, τα οποία καταδίωξαν τον 30χρονο, με ένα εξ αυτών να τον πυροβολεί. Ακολούθως διέφυγαν, πιθανώς με μηχανές.

Oι αρχές φέρεται να εξετάζουν το ενδεχόμενο το συμβάν να συνδέεται με οπαδικές διαφορές, καθώς ο τραυματίας διατηρούσε στενούς δεσμούς με οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι το θύμα είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, όπως επίσης για απείθεια, αντίσταση και παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών. 

Την έρευνα για το συμβάν ανέλαβε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. 

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή