Κουκάκι: Σκότωσε τη γυναίκα του για να μη χωρίσουν

Κουκάκι: Σκότωσε τη γυναίκα του για να μη χωρίσουν

Tο θέμα του διαζυγίου είναι αυτό που οδήγησε τον 53χρονο στη δολοφονία της συζύγου του μέσα σε διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tο θέμα του διαζυγίου είναι αυτό που οδήγησε τον 53χρονο στη δολοφονία της συζύγου του μέσα σε διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 46χρονη ήθελε εδώ και καιρό να χωρίσει από τον σύζυγό της, ωστόσο εκείνος δεν αποδεχόταν την απόφασή της.

Παρότι τα πράγματα έδειχναν τους τελευταίους μήνες να εξομαλύνονται, με τον 56χρονο να φεύγει από το σπίτι στο Κουκάκι και να νοικιάζει δικό του διαμέρισμα, η κατάσταση άλλαξε το τελευταίο τριήμερο. Και αυτό διότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις τελευταίες τρεις ημέρες ο 53χρονος μάγειρας γύρισε στο διαμέρισμα της οδού Ματρόζου και άρχισε να προκαλεί προβλήματα στη σύζυγό του. Υπάρχουν δε κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο δράστης είχε ξενοικιάσει το σπίτι και ήταν αποφασισμένος να επιστρέψει στο διαμέρισμα της συζύγου του.

Αγριος καβγάς

Ο 53χρονος μάγειρας δολοφόνησε με κουζινομάχαιρο τη 46χρονη σύζυγό του στο Κουκάκι επειδή εκείνη του ζητούσε διαζύγιο.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής καβγάδισε έντονα με το θύμα στο σαλόνι της οικίας. Νωρίτερα είχε βγει και είχε καταναλώσει αλκοόλ. Κατά τη διάρκεια του καβγά άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την τραυμάτισε θανάσιμα καταφέροντάς της δύο μαχαιριές στην ωμοπλάτη και στη θωρακική χώρα. Στη συνέχεια, πέταξε το μαχαίρι δίπλα στη νεκρή γυναίκα του, τύλιξε το πτώμα με μια κουρτίνα και τηλεφώνησε στον 24χρονο γιο τους, στον οποίο ομολόγησε το έγκλημα. Ο νεαρός ήταν εκείνος που προσέτρεξε στο σπίτι και βρήκε τη μητέρα του σε μια λίμνη αίματος. Ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στον ιατροδικαστή

Πιθανότερο θεωρεί η ΕΛ.ΑΣ. ότι η 46χρονη ανακοίνωσε στον εν διαστάσει σύζυγό της ότι αφού δεν φεύγει αυτός από το σπίτι, τότε θα φύγει εκείνη. Επίσης, θα εξεταστεί από τον ιατροδικαστή εάν ο συζυγοκτόνος επιχείρησε να πνίξει τη γυναίκα πριν πάρει το μαχαίρι και τη σκοτώσει. Κι αυτό διότι οι αστυνομικοί που προσέτρεξαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε τυλίξει με την κουρτίνα τον λαιμό του θύματος. Σε κάθε περίπτωση, η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει την αιτία θανάτου. Ο 53χρονος συνελήφθη στην Παλαιά Φώκαια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς έφερε ελαφρά τραύματα από αυτοτραυματισμό. Μέχρι αυτή την ώρα παραμένει νοσηλευόμενος στο ΚΑΤ. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και έτσι οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα του πάρουν σήμερα, Παρασκευή, κατάθεση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή